LVT Gulv

LVT Gulv, PVC Gulv, Vinyl Klikgulv, Looselay - der findes mange betegnelser for samme gulvtyper og lægningsmetoder. Det absolut vigtigste er denne nye gulvtypes mange fordele for både private hjem og arbejdspladser.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  LVT gulv - et populært gulvvalg

  Når det kommer til valg af gulvbelægning, er LVT gulv et populært valg, der kombinerer æstetik med praktisk funktionalitet. Et vinyl klikgulv er ikke kun utroligt flot med sine naturtro designs, men faktisk også meget behageligt at bruge og gå på. Med et LVT klikgulv får du den perfekte kombination af holdbarhed og enkelthed. Installationen af et LVT gulv er enkel og hurtig, men stadig et gulv af høj kvalitet.

  LVT er en ny og innovativ form for gulvbelægning. Det er ikke kun vandafvisende og nemt at vedligeholde, men også lyddæmpende, hvilket gør det ideelt til både private hjem og offentlige rum. Denne type gulv er en investering i komfort og langvarig brug.

  Hos os får du en skarp pris på LVT gulv. LVT gulv er ofte en mere økonomisk løsning sammenlignet med traditionelle gulvtyper. Med LVT får du værdi for pengene uden at gå på kompromis med udseendet eller kvaliteten.

  LVT Gulv med alle fordele

  Vandafvisende kvaliteter

  Gulvet optager ikke vand og udvides derfor ikke som mange andre gulvtyper. Derfor er det specielt ideelt til køkken.

  Nem reparation

  På Looselay gulve kan man, i stedet for at udskifte store områder og arealer, blot udskifte én enkelt flise eller planke.

  Lav vedligholdelse

  LVT Gulvets overflade gør at det kræver meget lidt vedligeholdelse. Derfor er det også særlig populært i større butikker, virksomheder og institutioner.

  Lydisolerende

  Pga. af de forskellige lag i opbygningen af gulvet afgiver det mindre støj ved brug - også til underliggende rum.

  Hurtig montering

  Gulvets egenskaber gør montering hurtig og nem ved både klik-system eller fæstning til underlag - derfor bliver omkostningerne også lavere ved

  Stort designudvalg

  Der findes uanede designs og udtryk at vælge imellem. Fra naturtro-designs til mere ensartede udtryk.

  Afspil video om LVT gulv video stilbillede
  ★★★★★

  Meget professionelt arbejde

  Meget professionelt arbejde, altid godt humør, rigtig god til rådgivning for hele projektet før arbejdet sættes igang, og sætter en ære i at aflevere et arbejde som er 100% i orden
  ★★★★★

  et smukt og veludført arbejde

  Vi vil bare gerne sige tak for en saglig og forståelig rådgivning - forløb med overholdelse af aftalte tider - og et smukt og veludført arbejde. Vi anbefaler dig gerne!
  Bente & Thomas
  Bagsværd
  ★★★★★

  Super flot arbejde

  Super flot arbejde. Fuld tilfredshed. Venlig og rar at tale med og der var rent ved afslutningen
  Maibritt
  via Google

  Hvad er Looselay LVT Gulve?

  De såkaldte Luksus Vinyl Fliser [Tiles] er opbygget af flere forskellige materialer. Denne opdeling er bl.a. også grunden til at gulvtypen medfølger så mange forskellige fordele.

  Først og fremmest er den øverste overflade lavet af polyuretan, som gør det yderst modstandsdygtigt overfor både vand og ridser. Dog kan Looselay ikke bruges i bad og vådrum, hvor der er helt andre krav for vandafvisning. 

  Derudover findes der også lyddæmpende og komfortable lag i opbygningen, som især er nogle af de fordele, vi tit får efterspørgsel på. Den lyddæmpende effekt fra LVT gulv gør det også til en populær løsning til erhvervslokaler eller kontorlandskaber, hvor man prøver at opnå et arbejdsvenligt støjniveau. Specielt i store sale og mødefaciliteter, med samling af mange mennesker, kan lyddæmpende egenskaber være til stor hjælp. 

  Med dets lyddæmpende egenskaber er LVT gulv også en god løsning for folk der bor i lejlighed. Vi får mange efterspørgsler på lyddæmpende gulv i etageejendomme, hvor underboen skal generes mindst muligt oppefra.

  Gulvmontør Hørsholm - Vinyl gulv med gulvpolering

  LVT gulv: alsidige vinylfliser

  LVT gulv er ekstremt praktisk og alsidigt og kan bruges i nærmest alle rum. Selvom man dog ikke kan bruge LVT vinylfliser i bad og vådrum, er det stadig modstandsdygtigt over for vand. Derfor er det en oplagt gulvbelægning til for eksempel køkkenet, hvor der ofte ender vand og andre væsker på gulvet. LVT gulv er også nemt at gøre rent, hvilket er genialt i forhold til de store mængder snavs der oftest ender på et køkkengulv. Den nemme rengøring og store slidstyrke gør også LVT vinylfliser til en oplagt belægning i entre, hvor folk kommer ind med snavset fodtøj. Den nemme rengøring af LVT gulv gør det også meget efterspurgt i erhvervslokaler.
   
  En af de egenskaber der gør LVT vinylfliser så alsidige er, at det fås i et væld af forskellige designs. Man kan få LVT gulv i mange farver, mønstre og materiale-efterligninger. Du kan for eksempel få LVT gulv i vinylfliser der ligner trægulv eller stenfliser. LVT gulv er ofte et billigere alternativ til “ægte” trægulv eller fliser, men ligner stadig den ægte vare.
   
  Med LVT vinylfliser i træ-look som alternativ til ægte trægulv, slipper du også for en masse vedligeholdelse, og du får overordnet et gulv der er pænt i længere tid. Derudover er det også væsentligt nemmere (og billigere) at skifte et LVT gulv end et trægulv eller flisegulv, og du skal derfor ikke være bange for at vælge den forkerte gulvtype. Hvor trægulv er ekstremt modtageligt over for ridser og hakker, har du ikke dette problem med LVT gulv. Polyurethan som LVT vinylfliser er lavet af, er nemlig meget slidstærkt og modstandsdygtigt over for ridser.

  Looselay af vinylfliser

  Vinylgulv kan generelt lægges på mange forskellige måder – til mange forskellige formål.

  Vores LVT Looselay gulve og vinylfliser lægges typisk direkte på underlaget – altså som et såkaldt “flydende” gulv. 

  Derfor er reparationer tilmed lige så simpel. Vi kan blot skifte de enkelte beskadigede fliser eller planker – hvilket over en lang årrække, kan spare dig mange større reparationer og omkostninger.

  Vinyl klikgulv kan også anvendes i lignende gulvprojekter og har sine fordele i klik-systemet, som binder det tæt sammen.
  Dog er reparationer ikke lige så simple ved et vinyl klikgulv, da man pga. kliksystemets sammenhæng, bliver nød til at fjerne større arealer.

  For begge typer er monteringsprocessen relativ enkel og nem. 

  Case eksempel:
  Vi har bl.a. lagt LVT Looselay gulv hos Vognserup Gods – Se her

  Simpel montering af vinylfliserne

  LVT Gulve gør vedligeholdelsen enkel

  På grund af det øverste polyuretan-lag i gulvet behøves det ikke strippes eller forsegles efter montering – som mange andre gulvtyper ellers skal.


  Regelmæssig rengøring af et LVT Gulv, med almindelige ph-neutrale rengøringsmidler, giver gulvet et frisk rent pust. Den nemme vedligeholdelse er selvfølgelig praktisk i private hjem, men særligt også i erhvervssammenhæng, hvor der er udgifter til rengøring osv. 

   

  Selv efter mange års massiv slid, i f.eks. store selvskabslokaler, kan gulvet nemt opfriskes. Efter det får en lettere mat overflade kan man nemt afstrippe gulvet og efterfølgende forsegle det igen med forseglingsmiddel. 

  Find gulvet med det hel rigtige udtryk

  Vores LVT Gulve, vinyl klikgulve og vinylfliser kommer i et stort udvalg af farver og nuancer. Både naturtro, som træ eller sten, men også som mere ensartede underlag og udtryk. Udseende afhænger selvfølgelig af jeres præferencer og valg. Vi har selvfølgelig også erfaring og rådgivning vi glædeligt deler ud af. 

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris.
  Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

  Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. 

  Skriv til os


   20 63 31 53