Vognserup Gods

Gulvmontøren har stået for en komplet gulvbehandling i laden på Vognserup Gods. Hele gulvet i laden er spartlet og rettet op, for at skabe det rigtige udgangspunkt inden gulvlægning.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Gennemført gulvbehandling

  Herefter er lagt det slidstærke loose lay vinylgulv, som er fikseret direkte på det nye undergulv. En gulvtype der sikrer et elegant og ensartet resultat – perfekt til den store lade på Vognserup Gods. Et flot og professionelt gulv, der kræver stor erfaring og den helt rette gulvmand. Se billeder af det flotte resultat herunder.

  Få et uforpligtende
  tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

  Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende. Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os


   20 63 31 53