Linoleum

Med et linoleumsgulv er det kun fantasien der sætter grænser. Det slidstærke naturprodukt kan lægges i alverdens mønstre, motiver og farver. Skab din helt egen stil med de mange muligheder for design og opsætning.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvad er linoleum?
  - Et alsidigt naturprodukt

  Som noget helt specielt kan vi tilbyde at lave præcis de mønstre og skæring du ønsker, med vores håndskåret linoleumsgulve. Lad os sammen vælge det linoleumsgulv der passer til netop din bolig, så du får et flot og tilfredsstillende resultat i mange år frem.

  Hos Gulvmontøren er vi omhyggelige og grundige i vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og faglighed, og står inde for høj kvalitet når du skal have nyt gulv. Skal du have nyt linoleumsgulv kan vi derfor tilbyde en løsning, hvor høj faglighed og professionel rådgivning er i højsædet.

  ★★★★★

  Meget professionelt arbejde

  Meget professionelt arbejde, altid godt humør, rigtig god til rådgivning for hele projektet før arbejdet sættes igang, og sætter en ære i at aflevere et arbejde som er 100% i orden

  ★★★★★

  et smukt og veludført arbejde

  Vi vil bare gerne sige tak for en saglig og forståelig rådgivning - forløb med overholdelse af aftalte tider - og et smukt og veludført arbejde. Vi anbefaler dig gerne!
  Bente & Thomas
  Bagsværd

  ★★★★★

  Super flot arbejde

  Super flot arbejde. Fuld tilfredshed. Venlig og rar at tale med og der var rent ved afslutningen
  Maibritt
  via Google

  Linoleumsgulv er slidstærkt og langtidsholdbart

  Linoleumsgulv er en gulvtype, med egenskaber der giver gulvet ekstra lang levetid, god støjdæmpning samtidig med høj komfort.

  Man kan få linoleumsgulv i mange forskellige former. Der er et overvæld af muligheder inden for valg af farver, mønstre og struktur, og med et linoleumsgulv er det kun fantasien der afgrænser dine muligheder. Grundet gulvets fleksible udseende passer det til de fleste typer rum – både for erhvervsdrivende og private.

  Et linoleumsgulv er fremstillet og baseret på naturprodukter, hvilket giver det et ekstra niveau af behagelighed og komfort. Denne type gulv er derfor et af vores mest populære produkter, og kunder efterspørger ofte et linoleumsgulv til fx køkkener og entre.

  Gulvets slidstærke evne og lange holdbarhed gør det også særdeles egnet til trapper og opgange

  Mange fordele med
  montering af linoleum

  Linoleumsgulve er et populært valgt i mange situationer, hvilket skyldes de mange fordele. Det slidstærke gulv rengøres nemt, og er både en økonomisk og holdbar løsning med minimal vedligeholdelse.

  Det er samtidig behageligt at gå på, og anvendes både hos private, virksomheder og institutioner.

  Hvad koster et linoleumsgulv?

  Den endelige pris på at få færdiglagt et linoleumsgulv er svær at fastslå uden at vide lidt om projektet først.

  Eksempelvis har det en stor betydning, hvilket slags gulv du vil have lagt. Skal dit nye gulv eksempelvis være svømmende? Måske skal det være et linoleum klikgulv? Også valget af udseende ift. mønstre, strukturer og farver har også en indflydelse på prisen.

  Et linoleum gulvs pris afhænger på naturlig vis også af, hvor stort et areal der skal lægges nyt gulv på. Hvis du skal have lagt gulv i hele ejendommen, vil den endelige pris se anderledes ud relativt til hvis der kun er tale om et enkelt rum.

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

  Hvis du er interesseret i at få lagt et nyt linoleumsgulv, eller godt kunne tænke dig at høre mere i forhold til vores services, kan du altid kontakte os på telefon +45 20 63 31 53, skriv til os via mail gulvmontoren@mail.dk eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv til os


   20 63 31 53