Linoleum

Med et linoleumsgulv er det kun fantasien der sætter grænser. Det slidstærke naturprodukt kan lægges i alverdens mønstre, motiver og farver. Skab din helt egen stil med de mange muligheder for design og opsætning.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Et alsidigt naturprodukt

  Som noget helt specielt kan vi tilbyde at lave præcis de mønstre og skæring du ønsker, med vores håndskåret linoleumsgulve. Lad os sammen vælge det linoleumsgulv der passer til netop din bolig, så du får et flot og tilfredsstillende resultat i mange år frem. Hos Gulvmontøren er vi omhyggelige og grundige i vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og faglighed, og står inde for høj kvalitet når du skal have nyt gulv. Skal du have nyt linoleumsgulv kan vi derfor tilbyde en løsning, hvor høj faglighed og professionel rådgivning er i højsædet.

  Mange fordele med
  linoleum

  Linoleumsgulve er et populært valgt i mange situationer, hvilket skyldes de mange fordele. Det slidstærke gulv rengøres nemt, og er både en økonomisk og holdbar løsning med minimal vedligeholdelse.

  Det er samtidig behageligt at gå på, og anvendes både hos private, virksomheder og institutioner.

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende. Du kan kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os