Linoleumsgulve

Med et linoleumsgulv er det kun fantasien der sætter grænser. Det slidstærke naturprodukt kan lægges i alverdens mønstre, motiver og farver. Skab din helt egen stil med de mange muligheder for design og opsætning.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hvorfor vælge et linoleumsgulv?

  Når du vælger et linoleumsgulv, investerer du i et tidløst og holdbart materiale, der giver et flot udtryk til dit hjem.

  Med professionel montering af linoleumsgulv er du sikret et resultat, der kan indfri dine forventninger, og som holder i mange år frem. Især i et linoleumsgulv køkken kommer de praktiske fordele til deres ret; det er nemlig både nemt at rengøre og står imod dagligdagens travlhed og spild.

  Hvad angår linoleumsgulv pris, er det en attraktiv investering for fremtiden. Prisen reflekterer ikke kun materialets kvalitet og levetid, men også den værdi det tilfører dit hjem. Skulle uheldet være ude, er linoleumsgulv reparation en enkel proces, hvor skadede sektioner kan udskiftes eller repareres, så dit gulv hurtigt ser ud som nyt igen.

  Hvad er linoleum?
  - Et alsidigt naturprodukt

  Som noget helt specielt kan vi tilbyde at lave præcis de mønstre og skæring du ønsker, med vores håndskåret linoleumsgulve. Lad os sammen vælge det linoleumsgulv der passer til netop din bolig, så du får et flot og tilfredsstillende resultat i mange år frem.

  Hos Gulvmontøren er vi omhyggelige og grundige i vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og faglighed, og står inde for høj kvalitet når du skal have nyt gulv. Skal du have nyt linoleumsgulv kan vi derfor tilbyde en løsning, hvor høj faglighed og professionel rådgivning er i højsædet.

  ★★★★★

  Meget professionelt arbejde

  Meget professionelt arbejde, altid godt humør, rigtig god til rådgivning for hele projektet før arbejdet sættes igang, og sætter en ære i at aflevere et arbejde som er 100% i orden
  ★★★★★

  et smukt og veludført arbejde

  Vi vil bare gerne sige tak for en saglig og forståelig rådgivning - forløb med overholdelse af aftalte tider - og et smukt og veludført arbejde. Vi anbefaler dig gerne!
  Bente & Thomas
  Bagsværd
  ★★★★★

  Super flot arbejde

  Super flot arbejde. Fuld tilfredshed. Venlig og rar at tale med og der var rent ved afslutningen
  Maibritt
  via Google

  Linoleumsgulv er slidstærkt og langtidsholdbart

  Linoleumsgulv er en gulvtype, med egenskaber der giver gulvet ekstra lang levetid, god støjdæmpning samtidig med høj komfort.

  Man kan få linoleumsgulv i mange forskellige former. Der er et overvæld af muligheder inden for valg af farver, mønstre og struktur, og med et linoleumsgulv er det kun fantasien der afgrænser dine muligheder. Grundet gulvets fleksible udseende passer det til de fleste typer rum – både for erhvervsdrivende og private.

  Et linoleumsgulv er fremstillet og baseret på naturprodukter, hvilket giver det et ekstra niveau af behagelighed og komfort. Denne type gulv er derfor et af vores mest populære produkter, og kunder efterspørger ofte et linoleumsgulv til fx køkkener og entre.

  Gulvets slidstærke evne og lange holdbarhed gør det også særdeles egnet til trapper og opgange

  Mange fordele med
  montering af linoleum

  Linoleumsgulve er et populært valgt i mange situationer, hvilket skyldes de mange fordele. Det slidstærke gulv rengøres nemt, og er både en økonomisk og holdbar løsning med minimal vedligeholdelse.

  Det er samtidig behageligt at gå på, og anvendes både hos private, virksomheder og institutioner.

  Hvad koster et linoleumsgulv?

  Den endelige pris på at få færdiglagt et linoleumsgulv er svær at fastslå uden at vide lidt om projektet først.

  Eksempelvis har det en stor betydning, hvilket slags gulv du vil have lagt. Skal dit nye gulv eksempelvis være svømmende? Måske skal det være et linoleum klikgulv? Også valget af udseende ift. mønstre, strukturer og farver har også en indflydelse på prisen.

  Et linoleum gulvs pris afhænger på naturlig vis også af, hvor stort et areal der skal lægges nyt gulv på. Hvis du skal have lagt gulv i hele ejendommen, vil den endelige pris se anderledes ud relativt til hvis der kun er tale om et enkelt rum.

  Gør Dit Køkken Komplet med Linoleumsgulv: Skønhed Møder Funktionalitet

  Linoleumsgulv er blevet et populært valg for mange husejere, især når det kommer til køkkenområdet. Med sin naturlige sammensætning, holdbarhed og nemme vedligeholdelse er linoleumsgulv et ideelt valg for et køkken, hvor der ofte er travlt og risiko for spild.

  Udover dets praktiske fordele, tilbyder linoleumsgulv også en bred vifte af designmuligheder, der kan tilpasses ethvert hjem og enhver stil. Uanset om du ønsker et moderne, klassisk eller rustikt look, kan linoleumsgulv i køkkenet være den perfekte løsning.

  Og hvis ikke du finder det rette udtryk kan vinylgulvet give andre muligheder – se mere her

  Mat gulv af vinyl i køkken

  Obs: vær opmærksom ved linoleumsgulv i badeværelset

  Ifølge bygningsloven er det ikke lovligt at anvende linoleumsgulv i badeværelser, da det ikke er vandtæt.

  Imens linoleumsgulv er kendt for sin naturlige skønhed og alsidighed i mange rum i hjemmet, skal det ikke bruges i vådrum.

  I vådrum og badeværelser, hvor konstant fugtighed og vandeksponering er en realitet, kan linoleumsgulv absorbere fugt over tid, hvilket kan føre til skader og en kortere levetid.

  For dem, der ønsker et gulv, der kan stå imod vandets prøvelser, kan vinylgulv være en mere passende og langvarig løsning.

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

  Hvis du er interesseret i at få lagt et nyt linoleumsgulv, eller godt kunne tænke dig at høre mere i forhold til vores services, kan du altid kontakte os på telefon +45 20 63 31 53, skriv til os via mail gulvmontoren@mail.dk eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv til os


   20 63 31 53