Tæpper

Vi monterer og forhandler tæpper i høj kvalitet fra anerkendte leverandører. Uanset om du ønsker væg-til-væg tæpper eller tæppefliser, så kan vi vejlede om den helt rigtige løsning. Traditionelle tæpper passer godt ind i private hjem, mens tæppefliser er et oplagt valg på kontoret. Hos Gulvmontøren udføres alle opgaver af en faguddannet montør.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Rens og lægning af tæpper

  Få rengjort dine tæpper med tørrensning. Oplagt til virksomheder, kontorer og lokaler der bruges til erhverv.

  Tørrensning
  af tæpper

  Få rengjort dine gulvtæpper med tørrensning. Oplagt til virksomheder, kontorer og lokaler der bruges til erhverv.

  Når et gulvtæppe bruges dagligt kan det være svært at holde rent med almindelig støvsugning. Pletter og snavs sætter sig i materialet, og får tæppet til at fremstå beskidt. Hos Gulvmontøren tilbyder vi en tørrensning af dine tæpper, så lokalet hurtigt kan tages i brug igen. Dine tæpper får en grundig men nænsom behandling, så vi skåner tæppet bedst muligt.

  Vi anvender et specielt børstehoved til rensningen, og efter en grundig støvsugning tilføjes en fugtig granulat. Pulveret spredes ud over tæppet og arbejdes forsigtigt ned i tæppet ved hjælp af de specielle børstehoveder. Når granulaten er tør, typisk efter 1 time, støvsuges dette op og man står med et flot, renset tæppe.

  Eventuelle genstridige pletter behandles først, så du til sidst står med et ensartet og pletfrit tæppe.

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende. Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os


   20 63 31 53