Vådrumsvinyl & vådrumsgulv

Når der skal lægges gulv i et vådrum skal det gøres korrekt. Gulve og vægge i et badeværelse er konstant udsat for vand og fugt, og skal både være tæt og rengøringsvenligt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vådrumscertifikat

  Hos Gulvmontøren er vi eksperter i vådrumsbelægning.
  Det at vi siger det er dog ikke en garanti for at du får det absolut bedste produkt og service. Derfor har vi hos Gulvmontøren to specielle vådrumscertifikater. Vi er både MK godkendte og GVK Godkendte. GVK-Godkendelsen er et stempel på at vi har de nødvendige faglige kompetencer, der skal til for at sikre vores kunders opgaver løses fejlfri.

  Vi fornyer vores vådrumscertifikat hver tredje år, og holder os altid opdateret med nyeste viden og eventuelle ændringer i lovgivningen. Du er derfor altid garanteret et flot resultat der er udført af en professionel fagmand.

  Du kan læse mere om selve certifikatet her

  Derfor er det vigtigt at din fagmand er certificeret

  ★★★★★

  Meget professionelt arbejde

  Meget professionelt arbejde, altid godt humør, rigtig god til rådgivning for hele projektet før arbejdet sættes igang, og sætter en ære i at aflevere et arbejde som er 100% i orden

  ★★★★★

  et smukt og veludført arbejde

  Vi vil bare gerne sige tak for en saglig og forståelig rådgivning - forløb med overholdelse af aftalte tider - og et smukt og veludført arbejde. Vi anbefaler dig gerne!
  Bente & Thomas
  Bagsværd

  ★★★★★

  Super flot arbejde

  Super flot arbejde. Fuld tilfredshed. Venlig og rar at tale med og der var rent ved afslutningen
  Maibritt
  via Google

  Hvad er et vådrum?

  Der er relativt strenge krav til arbejde med vådrum, men hvad er et vådrum egentlig? Kort og godt er et vådrum, et rum som hyppigt udsættes for vand eller høj luftfugtighed. Vådrum indebærer, foruden badeværelse og køkken, teknisk set også bryggers og vaskerum, såfremt disse har afløb.

  Når der er afløb i rummet, antages det at det påvirkes af vand, og betegnes dermed som vådrum. I daglig tale mener man dog primært badeværelse, når man omtaler vådrum. Det er oftest også i badeværelset hvor der opstår store og dyre skader. Badeværelset er naturligt udsat, fordi det udsættes for vand og fugt i hyppigt og stort omfang. Selv de mindste fejl og utætheder i samlinger – og særligt i gulvet – kan give anledning til dyre problemer, der nemt kan sprede sig til resten af huset. 

  Af denne grund er det altafgørende at gulvlægningen i badeværelset udføres både med et passende materiale og på den rigtige måde. Hos Gulvmontøren er vi heldigvis vådrumscertificeret og har stor erfaring med gulvlægning i badeværelse og andre vådrum. 

  Vådrumsvinyl er oplagt til gulvet i badeværelset: vådrumsvinyl er holdbart og nemt at gøre rent. Derudover er det både en billigere og nemmere løsning end fliser. Men hvis du holder af det udtryk som fliser giver, så kan du faktisk stadig komme i mål med vådrumsvinyl. Vådrumsvinyl kommer nemlig i et utal af designs, herunder også som “fliser”, som er ganske overbevisende. 

  Vådrumsmontering

  Vi er som sagt specialister i montering af vådrums gulve. Der er i denne branche strenge krav til montering af gulve i et vådrum. Der skal foretages vakuum og tryk teste af svejsningerne.

  Før man kan påbegynde monteringen af gulvet er der en række tilladelser og regler der skal godkendes/overholdes. Hos Gulvmontøren har vi alle specifikke tilladelser til vådrumsmontering.

  Vores GVK-godkendelse , gør os også i stand til at kunne svejse alle typer af vådrumsvinylbelægninger, uanset størrelse og design.

  Vådrumssikring med en vådrumsmembran

  Hos Gulvmontøren er vådrumssikring altid vores top prioritet, når vi arbejder med vådrum. Derfor bliver alle vådrum monteret med en vådrumsmembran. 

  Vådrumsmembranen er et gummi/plastfolielag, som påføres i vådrum. Denne membran skal sikre, at vand og fugt ikke i siver ud i tilstødende konstruktioner, hvor det kan gøre stor skade. 


  Der er en række regler der skal overholdes når der membranen skal monteres. Eksempelvis skal vådrumsmembranens tykkelse være minimum 1 mm. Dette betyder at vi alment påføre membranen af 2 omgange. Dette sikre at der er tilstrækkelig tykkelse tæthed og derved vådrumssikring. 

  Bruser der er blevet behandlet, vådrum

  Radon sikring

  En anden vigtigt og dybt essentiel del af at lægge et korrekt vådrumsgulv. Er at sikre isoleringen og sikringen af Radon udslip. Radon er en radioaktiv gas, som naturligt forekommer i undergrunden
  Herfra siver det langsomt ind i bl.a. boliger der har et dårlig konstrueret vådrumsfundament. Grunden til at man ved vådrumsmontering laver en radon sikring er at Radon omdannes til et kortlevet radioaktivt stof.

  Radon kan kun spores gennem målinger og kan derfor hverken ses, smages eller lugtes. Forhøjede koncentrationer af radon i dit hjem, kan indebære en sundhedsrisiko for mennesker.

  Det har vist sig at Radon øger risikoen for lungekræft, og risikoen er størst. Ifølge WHO er radon den anden største medvirkende årsag til lungekræft. I danske boliger anslås det, at radon er en medvirkende årsag til omkring 9 pct. af alle nye lungekræfttilfælde.

  Jo længere tid en person opholder sig i et hus med et radon udslip og jo større koncentrationen af radon er, desto større er risikoen for at udvikle lungekræft. Heldigvis tager det lang tid – alment imellem 10 til 40 år – fra påvirkningen er begyndt, til lungekræften måske en dag konstateres.

  Derfor er det utroligt vigtigt at man sørger for at:

  1. Vedligeholde sine vådrum

  2. Ved ny vådrumsmontering, at sikre firmaet har de nødvendige certifikater og tilladelser.

  Hos Gulvmontøren er du heldigvis ALTID sikret imod radon udslip. Vores teknikkere og gulvmontører er specielt uddannede i netop at lave de lufttætte vinylgulvmonteringer, der skal til for at sikre dig og dit hjem.

  Vores gulvmontører har ud over dette MK-tilladelser og overholder altid SBI anvisningerne.

  Vådrumsvinyl: vinylgulv til badeværelse

  Vådrum i boligen er ét af de mest benyttede rum. Derfor er det også naturligt at langt de fleste ønsker, funktionel indretning og et miljø, der nemt og hurtigt kan rengøres. Hos Gulvmontøren er design, æstetik og brugervenlighed vores største treenighed. Det er også vigtigt at gulvbelægningen i dit badeværelse lever op til kravene for vådrum. I denne sammenhæng er vådrumsvinyl en oplagt mulighed. 

  Vådrumsvinyl er en speciel type af vinylgulv badeværelse og andre vådrum. Det er derfor at du med vådrumsvinyl får en solid og smuk belægning på dit vådrum. Vådrumsvinyl er – som navnet antyder – godkendt til brug i vådrum, og er 100% vandafvisende. Vådrumsvinyl er også et praktisk valg, fordi det er nemt at vedligeholde med løbende rengøring og aftørring, og kan holde i mange år.

   

  Mange er skeptiske når de få foreslået vådrumsvinyl. Mange forbinder vinyl med noget fra offentlige institutioner i gamle dage og noget der er billigt og grimt. Og vådrumsvinyl er faktisk billigt, men bestemt ikke grimt. Vådrumsvinyl har gennemgået en stor udvikling, og i dag kan man få det i alverdens farver, materialer og mønstre. Du kan for eksempel få vinylfliser der overbevisende imiterer de rigtige fliser, men er langt billigere.


  Dertil er vådrums vinyl også ekstremt holdbart og holder sig pænt i meget lang tid. Øvrige fordele ved vådrums vinyl er, at det kan lægges oven på dit eksisterende gulv og er blødt og behageligt at gå på.

  Vi har et kæmpe udvalg af forskellige vinyl designs og teksturer.
  Kontakt os og lad os tage en samtale omkring dit nye stilrene vådrumsvinylgulv. 

  Vådrumstilladelser

  Når man går med boligdrømme eller overvejelser omkring boligrenovering, er badeværelset ofte noget af det første, de fleste starter med. 
  Det er der flere grunde til, og klart den største er at vådrumsrenovering ofte er det dyreste bolig projekt. Dette skyldes primært, at flere forskellige faggrupper skal ind over processen og de store krav til udførelsen.
   Derfor er det utroligt vigtigt at man tager en snak men en til flere fagmænd inden man påbegynder renovationen.

  Dette kan, oversigt skabe større udfordringer, vandskader og i værste grad at en nedrivning af vådrummet for reparation af rørskader. 
   
  Hos Gulvmontøren er du sikret 100% ro og overblik, i processen af montering af et nyt vådrum.

   Vores professionelle fagmænd har alle nødvendige uddannelser, certifikater og tilladelser, der skal til for at kunne levere et godkendt og perfekt vådrum i første forsøg. 
   
  Vådrumstilladelser
  Gulvmontøren Billeder-12

  Linoleumsgulv på badeværelse?

  Linoleumsgulv er kendt for sin holdbarhed og naturlige sammensætning, men må ikke bruges til badeværelser og vådrum.
  Bl.a. grundet følgende årsager:

  Vandabsorption: Selvom linoleum er vandresistent, er det ikke vandtæt. Hvis vand trænger ind i sømme eller kanter, kan det føre til oppustethed eller skade på gulvet.
  Skimmel og mug: I fugtige områder som badeværelser kan vand, der siver ind under linoleum, skabe et miljø, hvor skimmel og mug kan trives.
  Glidefare: Når linoleum bliver vådt, kan det blive meget glat, hvilket øger risikoen for faldulykker.
  Æstetik: Linoleum kan blive misfarvet over tid, især i våde områder, hvilket kan påvirke rummets udseende negativt.

  Af disse grunde vælger mange at bruge fliser, vinyl eller andre vandtætte materialer i badeværelser og vådrum i stedet for linoleum

  Stor erfaring og ekspertise

  Hos Gulvmontøren har vi stor erfaring med etableringen, renovering samt montering af vådrum.

  Vi opfylder alle de strenge krav der stilles til branchen og uddanner os løbende, som den udvikler sig. 
  Igennem vores tid har vi varetaget små som store vådrums projekter, og kan derfor vejlede dig, i netop dit problem/behov. 

  Kontakt os i dag og få en uforpligtende dialog om dine udfordringer 

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

  Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os


   20 63 31 53