Vådrum

Når der skal lægges gulv i et vådrum skal det gøres korrekt. Gulve og vægge i et badeværelse er konstant udsat for vand og fugt, og skal både være tæt og rengøringsvenligt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vådrumscertifikat

  Hos Gulvmontøren er vi eksperter i vådrumsbelægning.
  Det at vi siger det er dog ikke en garanti for at du får det absolut bedste produkt og service. Derfor har vi hos Gulvmontøren to specielle vådrumscertifikater. Vi er både MK godkendte og GVK Godkendte. GVK-Godkendelsen er et stempel på at vi har de nødvendige faglige kompetencer, der skal til for at sikre vores kunders opgaver løses fejlfri.

  Vi fornyer vores vådrumscertifikat hver tredje år, og holder os altid opdateret med nyeste viden og eventuelle ændringer i lovgivningen. Du er derfor altid garanteret et flot resultat der er udført af en professionel fagmand.

  Du kan læse mere om selve certifikatet her

  Derfor er det vigtigt at din fagmand er certificeret

  Vådrumsmontering

  Vi er som sagt specialister i montering af vådrums gulve. Der er i denne branche strenge krav til montering af gulve i et vådrum. Der skal foretages vakuum og tryk teste af svejsningerne.

  Før man kan påbegynde monteringen af gulvet er der en række tilladelser og regler der skal godkendes/overholdes. Hos Gulvmontøren har vi alle specifikke tilladelser til vådrumsmontering.

  Vores GVK-godkendelse , gør os også i stand til at kunne svejse alle typer af vådrumsvinylbelægninger, uanset størrelse og design.

  Vådrumssikring med en vådrumsmembran

  Hos Gulvmontøren er vådrumssikring altid vores top prioritet, når vi arbejder med vådrum. Derfor bliver alle vådrum monteret med en vådrumsmembran. 

  Vådrumsmembranen er et gummi/plastfolielag, som påføres i vådrum. Denne membran skal sikre, at vand og fugt ikke i siver ud i tilstødende konstruktioner, hvor det kan gøre stor skade. 


  Der er en række regler der skal overholdes når der membranen skal monteres. Eksempelvis skal vådrumsmembranens tykkelse være minimum 1 mm. Dette betyder at vi alment påføre membranen af 2 omgange. Dette sikre at der er tilstrækkelig tykkelse tæthed og derved vådrumssikring. 

  Bruser der er blevet behandlet, vådrum

  Radon sikring

  En anden vigtigt og dybt essentiel del af at lægge et korrekt vådrumsgulv. Er at sikre isoleringen og sikringen af Radon udslip. Radon er en radioaktiv gas, som naturligt forekommer i undergrunden
  Herfra siver det langsomt ind i bl.a. boliger der har et dårlig konstrueret vådrumsfundament. Grunden til at man ved vådrumsmontering laver en radon sikring er at Radon omdannes til et kortlevet radioaktivt stof.

  Radon kan kun spores gennem målinger og kan derfor hverken ses, smages eller lugtes. Forhøjede koncentrationer af radon i dit hjem, kan indebære en sundhedsrisiko for mennesker.

  Det har vist sig at Radon øger risikoen for lungekræft, og risikoen er størst. Ifølge WHO er radon den anden største medvirkende årsag til lungekræft. I danske boliger anslås det, at radon er en medvirkende årsag til omkring 9 pct. af alle nye lungekræfttilfælde.

  Jo længere tid en person opholder sig i et hus med et radon udslip og jo større koncentrationen af radon er, desto større er risikoen for at udvikle lungekræft. Heldigvis tager det lang tid – alment imellem 10 til 40 år – fra påvirkningen er begyndt, til lungekræften måske en dag konstateres.

  Derfor er det utroligt vigtigt at man sørger for at:

  1. Vedligeholde sine vådrum

  2. Ved ny vådrumsmontering, at sikre firmaet har de nødvendige certifikater og tilladelser.

  Hos Gulvmontøren er du heldigvis ALTID sikret imod radon udslip. Vores teknikkere og gulvmontører er specielt uddannede i netop at lave de lufttætte vinylgulvmonteringer, der skal til for at sikre dig og dit hjem.

  Vores gulvmontører har ud over dette MK-tilladelser og overholder altid SBI anvisningerne.

  Vådrumsvinyl

  Vådrum i boligen er ét af de mest benyttede rum. Derfor er det også naturligt at langt de fleste ønsker, funktionel indretning og et miljø, der nemt og hurtigt kan rengøres. Hos Gulvmontøren er design, æstetik og brugervenlighed vores største treenighed. Det er derfor at du med vådrumsvinyl får en solid og smuk belægning på dit vådrum. 

  Vinyl er nemt at vedligeholde med løbende rengøring og aftørring, og kan holde i mange år. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige vinyl designs og teksturer. Kontakt os og lad os tage en samtale omkring dit nye stilrene vådrumsvinylgulv. 

  Vådrumstilladelser

  Når man går med boligdrømme eller overvejelser omkring boligrenovering, er badeværelset ofte noget af det første, de fleste starter med. 
  Det er der flere grunde til, og klart den største er at vådrumsrenovering ofte er det dyreste bolig projekt. Dette skyldes primært, at flere forskellige faggrupper skal ind over processen og de store krav til udførelsen.
   Derfor er det utroligt vigtigt at man tager en snak men en til flere fagmænd inden man påbegynder renovationen.

  Dette kan, oversigt skabe større udfordringer, vandskader og i værste grad at en nedrivning af vådrummet for reparation af rørskader. 
   
  Hos Gulvmontøren er du sikret 100% ro og overblik, i processen af montering af et nyt vådrum.

   Vores professionelle fagmænd har alle nødvendige uddannelser, certifikater og tilladelser, der skal til for at kunne levere et godkendt og perfekt vådrum i første forsøg. 
   
  Vådrumstilladelser

  Stor erfaring og ekspertise

  her hos Gulvmontøren har vi stor erfaring med etableringen, renovering samt montering af vådrum. Vi opfylder alle de strenge krav der stilles til branchen og uddanner os løbende som den udvikler sig. 
  Igennem vores tid har vi varetaget små som store vådrums projekter, og kan derfor vejlede dig, i netop dit problem/behov. 
  Kontakt os i dag og få en uforpligtende dialog om dine udfordringer 

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

  Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os