Vådrum

Når der skal lægges gulv i et vådrum skal det gøres korrekt. Gulve og vægge i et badeværelse er konstant udsat for vand og fugt, og skal både være tæt og rengøringsvenligt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Gulve og vægge i vådrum

  Hos Gulvmontøren er vi eksperter i vådrumsbelægning. Vi fornyer vores vådrumscertifikat hver tredje år, og holder os altid opdateret med nyeste viden og eventuelle ændringer i lovgivningen. Du er derfor altid garanteret et flot resultat der er udført af en professionel fagmand.

  Funktionalitet
  og indretning

  Vådrum i boligen er ét af de mest benyttede rum, og samtidig det mest udsatte. På badeværelset ønsker langt de fleste et funktionel indretning og et miljø, der nemt og hurtigt kan rengøres. Med vådrumsvinyl får du en solid og smuk belægning.

  Vinyl er nemt at vedligeholde med løbende rengøring og aftørring, og kan holde i mange år.

  Store krav til vådrum

  Når du ønsker at forny din bolig er vådrummet ofte det dyreste at gå i gang med. Det skyldes primært, at flere forskellige faggrupper skal ind over processen og de store krav til udførelsen. Snak altid med en professionel fagmand inden du kaster dig over renovering af vådrum, da det skal gøres korrekt – første gang!

  Vi er certificeret og overholde de strenge krav til gulve i vådrum.

  brusekabine som vådrum
  bobble billed af et vådrum, badeværelse

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende. Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os