Vinylgulv

Med et nyt og lækkert Vinylgulv fra Gulvmontøren, kan du få et holdbart og komfortabelt gulv til en lettere pris end ved traditionel gulvlægning. Vores vinylgulve kommer i flere forskellige typer og designs, og du har mulighed for at designe det helt unikt her hos os.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vinylgulv til fair priser

  Vinylgulv er et rigtig populært gulvvalg i flere boliger og typer af rum. Klassisk er det at finde i vådrum og køkkener. Det er både pænt, praktisk og nemt at rengøre. 

  Det er produceret i materialer, der gør dig i stand til at imellem et utal af mønstre og farver, så du altid kan få netop det udtryk du ønsker. Valget af materialer er noget vi bestræber os på at gøre så prisbevidst som muligt.
  Vi er både leverandører og montører af vinylgulve, og vi har med vores mange år i branchen gjort det muligt at presse priserne på vinyl helt ned i bund. Prisen på et vinylgulv afhænger fuldstændig af omfanget af gulvet. Altså antal af kvm, materiale, slidstyrke, design etc.
  Står du derfor med et ønske om at få monteret et vinyl gulv, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi laver sammen med dig en unik pris, hvor alt er 100% gennemsigtigt, uden skjulte gebyr og priser.

  Typer af Vinylgulve

  Mange mennesker går med en generel opfattelse af at vinylgulve kun produceres i én udgave, men det kan ikke være længere fra sandheden. I 80’erne og 90’erne, var det alment at der blev lagt et vinylgulv som en hel ting, der ligesom gulvtæpper, blev skåret til og limet fast, alt efter hvor det skulle montreres.

   Nu om dage er der heldigvis flere, smartere, praktiske og flottere metoder til at montere et stilrent vinylgulv.
  Vinylgulve kan både produceres som klik gulve, klinkegulve og som noget nyt LVT gulve. Det nye er en stigende interesse for LVT Looselay gulve. 

  En type vinylgulv og vinylfliser med mange forskellige fordele. Vi montere og levere selvfølgelig også LVT gulve, og du kan læse mere om dem her

  Hvad er et vinylguvl?

  Helt kort og konkret, er et vinylgulv et gulv produceret i et slidstærkt materiale, der har et letrengørlig overflade, men det er meget mere end det.
  Vinylgulve er som navnet antyder til, gulve produceret i materialet vinyl. 

  Vinyl består typisk af en blanding af plastik, klor, råolie og andre blødgørende stoffer. Dette giver et blødt og stødabsorberende materiale, der ovenikøbet er let at vedligeholde og rengøre.

  Vinyl gulve til køkken og badeværelse

  Vinyl kan bruges som gulv i alle boligens rum, og er et oplagt valg hvis du ønsker et ensartet og holdbart resultat der nemt vedligeholdes. Vinyl er et fleksibelt materiale og er særdeles populært hvis man har et nedslidt trægulv, da det blot lægges direkte på det eksisterende gulv. Typisk ser man dog at vinyl primært bruges i vådrum, så som et bryggers, badeværelse eller benyttes i køkkener.

  Når der opsættes vinyl i et vådrum bliver alle samlinger svejset for at opnå 100% tæthed. Det kræver ikke blot stor erfaring, men også et decideret certifikat der udstedes af Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK). Vi skal som leverandør desuden dokumentere, at de produkter vi anvender overholder alle regler og krav. Uanset hvilken type af vinyl du ønsker, så bør du altid kontakte en fagmand med speciale i vinylgulve.

  Vi er certificeret og overholde de strenge krav til vinyl i vådrum.

  Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Hvad er fordelen ved et vinylgulv?

  Vinyl er som før nævnt et blødere materiale end andre typer af gulvbelægninger. Fordelene ved gulvtypen kommer helt an på hvilken type vinyl man vælger at få lagt. Hos gulvmontøren benytter vi kun de bedste typer af vinylgulve. Optimalt tilbyder vi vores kunder at få lagt et Looselay vinyl gulv. 

  På den måde bliver gulvet monteret i flere forskellige klik lag, der sørger for at gulvet er optimalt til vådrum og køkkener. Det er slidstærkt og beskytter det originale gulv hvor det bliver påført.

  Hvordan rengør man et vinylgulv?

  Ud over at være meget slidstærkt og let at special designe, så er et vinylgulv meget let at rengøre. materialet er let at støvsuge og endnu lettere at fjerne fedt, snavs eller andre pletter fra.
  generelt set kan man benytte en gulvmoppe og sit fortrukne rengøringsmiddel, til rengøring. 

  Dette kan gøres helt samvittighedsfrit, uden bekymring for at slide på materialet eller ødelægge vinylbelægningen. Har man dog valg et skinnende vinylgulv og ønsker at opretholde den blanke overflade, an det være en fordel at bruge en brun sæbe og vand opløsning. 

  Husk at vi hos Gulvmontøren montere dit vinylgulv 100% vandtæt, så derfor skal du ikke være bekymret om mængden af vand kommer til at skade gulvet.

  vask og polering af et sort og mat gulv

  Skriv til os