Vinylgulv

Den populære gulvtype kan fås i både ruller, klikgulv og specielt tilpasset til vådrum. Med vinyl kan du ofte spare rigtig mange penge i forhold til andre gulvtyper, og I et vådrum er vinyl en billigere løsning end eksempelvis fliser og klinker. Et vinylgulv giver både en behagelig og tæt overflade.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Spar penge med Vinylgulv

  Vinylgulv er et rigtig populært valg når det gælder vådrum. Det er både pænt, praktisk og nemt at rengøre. Du kan vælge imellem et utal af mønstre og farver, så du altid kan få netop det udtryk du ønsker i dit vådrum.

  Når der opsættes vinyl i et vådrum bliver alle samlinger svejset for at opnå 100% tæthed. Det kræver ikke blot stor erfaring, men også et decideret certifikat der udstedes af Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK). Vi skal som leverandør desuden dokumentere, at de produkter vi anvender overholder alle regler og krav.

  Uanset hvilken type af vinyl du ønsker, så bør du altid kontakte en fagmand med speciale i vinylgulve. Vi er certificeret og overholde de strenge krav til vinyl i vådrum.

  Mange
  muligheder

  Vinyl kan bruges som gulv i alle boligens rum, og er et oplagt valg hvis du ønsker et ensartet og holdbart resultat der nemt vedligeholdes. Vinyl er et fleksibelt materiale og er særdeles populært hvis man har et nedslidt trægulv, da det blot lægges direkte på det eksisterende gulv.

  Få et uforpligtende tilbud

  Alle gulvopgaver er forskellige, og hos Gulvmontøren besigtiger vi altid opgaven inden du får en pris. Et tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende. Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os