Vinylgulv

Med et nyt og lækkert Vinylgulv fra Gulvmontøren, kan du få et holdbart og komfortabelt gulv til en lettere pris end ved traditionel gulvlægning.
Vores vinylgulve kommer i flere forskellige typer og designs, og du har mulighed for at designe det helt unikt her hos os.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Vinylgulv til fair priser

  Vinylgulv er et rigtig populært gulvvalg i flere boliger og typer af rum. Klassisk er det at finde i vådrum og køkkener. Det er både pænt, praktisk og nemt at rengøre. 

  Det er produceret i materialer, der gør dig i stand til at imellem et utal af mønstre og farver, så du altid kan få netop det udtryk du ønsker. Valget af materialer er noget vi bestræber os på at gøre så prisbevidst som muligt.
  Vi er både leverandører og montører af vinylgulve, og vi har med vores mange år i branchen gjort det muligt at presse priserne på vinyl helt ned i bund. Prisen på et vinylgulv afhænger fuldstændig af omfanget af gulvet. Altså antal af kvm, materiale, slidstyrke, design etc.
  Står du derfor med et ønske om at få monteret et vinyl gulv, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi laver sammen med dig en unik pris, hvor alt er 100% gennemsigtigt, uden skjulte gebyr og priser.

  ★★★★★

  Meget professionelt arbejde

  Meget professionelt arbejde, altid godt humør, rigtig god til rådgivning for hele projektet før arbejdet sættes igang, og sætter en ære i at aflevere et arbejde som er 100% i orden
  ★★★★★

  et smukt og veludført arbejde

  Vi vil bare gerne sige tak for en saglig og forståelig rådgivning - forløb med overholdelse af aftalte tider - og et smukt og veludført arbejde. Vi anbefaler dig gerne!
  Bente & Thomas
  Bagsværd
  ★★★★★

  Super flot arbejde

  Super flot arbejde. Fuld tilfredshed. Venlig og rar at tale med og der var rent ved afslutningen
  Maibritt
  via Google

  Typer af Vinylgulve

  Mange mennesker går med en generel opfattelse af at vinylgulve kun produceres i én udgave, men det kan ikke være længere fra sandheden. I 80’erne og 90’erne, var det alment at der blev lagt et vinylgulv som en hel ting, der ligesom gulvtæpper, blev skåret til og limet fast, alt efter hvor det skulle montreres.

   Nu om dage er der heldigvis flere, smartere, praktiske og flottere metoder til at montere et stilrent vinylgulv.
  Vinylgulve kan både produceres som klik gulve, klinkegulve og som noget nyt LVT gulve. Det nye er en stigende interesse for LVT Looselay gulve. 

  En type vinylgulv og vinylfliser med mange forskellige fordele. Vi montere og levere selvfølgelig også LVT gulve, og du kan læse mere om dem her

  Hvad er et vinylgulv?

  Helt kort og konkret, er et vinylgulv et gulv produceret i et slidstærkt materiale, der har et letrengørlig overflade, men det er meget mere end det.
  Vinylgulve er som navnet antyder til, gulve produceret i materialet vinyl. 

  Vinyl består typisk af en blanding af plastik, klor, råolie og andre blødgørende stoffer. Dette giver et blødt og stødabsorberende materiale, der ovenikøbet er let at vedligeholde og rengøre.

  Vinylgulv til køkken

  Når du beslutter dig for et nyt køkkengulv, er vinyl gulv et fremragende valg. Mange foretrækker gulvbelægning i vinyl takket være dets slidstyrke og nemme vedligeholdelse. Overvejer du at læg vinylgulv selv? 

  Så er det afgørende at kende til den korrekte montering af vinylgulv for at sikre, at gulvet lægges jævnt og korrekt. Med en grundig vejledning er vinyl montering ikke en besværlig opgave. Uanset om du vælger vinylgulv i køkkenet eller i et andet rum, vil dit køkkengulv i vinyl uden tvivl forvandle rummet og tilføje en moderne følelse.

  Vinylgulve til køkken og badeværelse

  Vinyl kan bruges som gulv i alle boligens rum, og er et oplagt valg hvis du ønsker et ensartet og holdbart resultat der nemt vedligeholdes. Vinyl er et fleksibelt materiale og er særdeles populært hvis man har et nedslidt trægulv, da det blot lægges direkte på det eksisterende gulv.
  Typisk ser man dog at vinyl primært bruges i vådrum, så som et badeværelse og toilet. 

  Når der opsættes vinyl i et vådrum bliver alle samlinger svejset for at opnå 100% tæthed. Det kræver ikke blot stor erfaring, men også et decideret certifikat der udstedes af Gulvbranchens Vådrumskontrol (GVK). Vi skal som leverandør desuden dokumentere, at de produkter vi anvender overholder alle regler og krav. Uanset hvilken type af vinyl du ønsker, så bør du altid kontakte en fagmand med speciale i vinylgulve.

  Vi er certificeret og overholde de strenge krav til vinyl i vådrum.

  Kontakt os på telefon 2063 3153 eller anvend formularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os


   Hvad er fordelen ved et vinylgulv?

   Vinyl er som før nævnt et blødere materiale end andre typer af gulvbelægninger. Fordelene ved gulvtypen kommer helt an på hvilken type vinyl man vælger at få lagt. Hos gulvmontøren benytter vi kun de bedste typer af vinylgulve. Optimalt tilbyder vi vores kunder at få lagt et Looselay vinyl gulv. 

   På den måde bliver gulvet monteret i flere forskellige klik lag, der sørger for at gulvet er optimalt til vådrum og køkkener. Det er slidstærkt og beskytter det originale gulv hvor det bliver påført.

   Hvordan rengør man et vinylgulv?

   Ud over at være meget slidstærkt og let at special designe, så er et vinylgulv meget let at rengøre. materialet er let at støvsuge og endnu lettere at fjerne fedt, snavs eller andre pletter fra.
   generelt set kan man benytte en gulvmoppe og sit fortrukne rengøringsmiddel, til rengøring. 

   Dette kan gøres helt samvittighedsfrit, uden bekymring for at slide på materialet eller ødelægge vinylbelægningen.

   Har man dog valg et skinnende vinylgulv og ønsker at opretholde den blanke overflade, an det være en fordel at bruge en brun sæbe og vand opløsning. 

   vask og polering af et sort og mat gulv

   Vinylgulv i trælook

   Mange forbinder vinylgulv med gamle dage og slidte offentlige bygninger. Derfor har vinylgulv fået lidt af et dårligt ry, men med de nye moderne typer af vinylgulv har denne type af gulvbelægning vundet indpas i de danske hjem. Foruden at være en billig løsning, som er ekstremt nem at vedligeholde og rengøre, fås vinylgulv også i et utal af flotte designs. 
    
   Heriblandt kan blandt andet nævnes vinylgulv i trælook, som er meget populært – og det er der flere grunde til. Vinylgulv i trælook har nemlig mange praktiske fordele. For det første er det en væsentligt billigere løsning end klassisk trægulv, som hurtigt løber op i omkostninger. Det betyder også at et vinylgulv i trælook er nemmere og billigere at skifte ud, når tiden kommer.
    
   Med et vinylgulv i trælook kombinerer du slidstyrken og modstandsdygtigheden fra vinylgulvet, med det tidsløse og eksklusive look fra det klassiske trægulv. Vinylgulvet trumfer endda det klassiske trægulv på en række punkter: vinylgulv i trælook er nemlig blødere og dermed mere behageligt at gå på og har samtidig lyddæmpende egenskaber.
   Derfor er vinylgulv også en genial løsning til dig der bor i etageejendom, da du slipper for at forstyrre underboen med knirkende trægulve. Med et vinylgulv i trælook slipper du også for løbende afslibning og overfladebehandling, hvilket sparer dig for endnu flere penge i det lange løb. 
    
   Over årene har vinylgulve udviklet sig meget, og vinylgulve i trælook ser mere og mere naturtro ud. Selvfølgelig er det vanskeligt at genskabe udseendet man får ved massive plankegulve, men vinylgulv i trælook giver parket- og laminatgulve kamp til stregen. Du kan endda få et overbevisende vinylgulv i trælook med sildebensmønster. 
    
   Vi er ikke blege for at sige, at vinylgulv og særligt vinylgulv i trælook, er en sublim og prisvenlig løsning til at fuldende din bolig. Hvis du er interesseret i at høre mere om vinylgulve i trælook, så kontakt os endelig i dag. Vi rådgiver dig hellere end gerne i valg af gulvtype og er altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud skræddersyet til netop din opgave. 
   20 63 31 53